Fragt: 1-6 hverdage ReJewlyMail@gmail.com

Hvem er jeg?

 

Kære Læser,

Mit navn er Katrine, og jeg har lavet ReJewly. Til hverdag går jeg på hhx, hvor jeg i øjeblikket er jeg i gang med 3.g.

Hvis du har læst på nogle af de andre af denne hjemmesides sider, ved du allerede noget.

Det startede som et projekt i skolen, hvor jeg havde min tvilling og en klassekammerat med. Det var ift. et skoleprojekt, så vi tog alle sammen afsted til DM 2022 for at præsentere, som vi deltog i d. 27. April. Selvom jeg har lavet ReJewly som f.eks. ideen og produktudviklingen, så har man tvilling stået model til nogle af billederne udover at være med til præsentationen til konkurrencer.

Det var en helt igennem fantastisk oplevelse, som du kan læse mere om her på siden under "DM i Entreprenørskab 2022"

Ideen fik jeg ved at se på, hvordan kan man gøre en smykkeindustri mindre forurenende samt forurene mindre generelt? Jeg bor tæt på Sønderjyllands kyster, hvilket vil sige, at strandende altid er tæt på! Jeg fandt ud af, at der lå mange forurende ting der, som f.eks. reb, men der var også skønne naturmaterialer som bl.a. muslinger. Jeg genanvender herved disse ting og rydder op på strandende. Derudover ville jeg gerne undgå fremtidens CO2-udledning så vidt, som muligt. Hvordan gøres det? Hvorfor ikke genbruge gamle ting og sætte som vedhæng på smykker i stedet for at sende det til forbrænding? Herved genbrugte jeg også disse ting til ReJewly vedhængene.

ReJewly startede med et par øreringe, efter at have set alt det skrald, der flyder rundt på strandende og forurener. 

Dette fik nyt liv igen i form af øreringe! 

Herefter har jeg produktudviklet mig vej til at have kollektioner med genbrugte perler, genbrugte ting såsom bælter osv.

Som noget nyt er jeg også begyndt at tage imod forespørgsler i form af bl.a. reperationer, men også ønsker. F.eks. et bestemt design, dit skrald/dine gamle ting eller af bestemte ting.

Kom med på min rejse med den fremtidige blog, der også kommer snart på denne side under "Om ReJewly"! Hverdagens sysler og ture ud for at rydde strandende op og mindske forureningen i form af genbrug vil være til at følge her!

Derudover kan du nemt holde dig opdateret på Instagram rejewly.

Venlig Hilsen 

Katrine