Fragt: 1-6 hverdage ReJewlyMail@gmail.com

Om ReJewly

ReJewly er skabt ud fra et skoleprojekt, som nu er blevet en hobby.

Jeg vil gerne dele denne bæredygtige tilgang til smykker ved at sælge dem her!

Jeg sikrer bæredygtighed på en let måde til gode priser! Fra at være gået fra 3 smykker til nu at have omkring 30 unikke, håndlavede smykker, så er det vildt, hvordan en hobby kan gro til noget større!

Der er ingen masseproduktion, og som oftest vil der maks være mulighed for 5 - 10 stk. smykker af hver type.

Det har startet kun med øreringe, hvor der nu laves mere produktudvikling f.eks. ved at skabe halskæder. Jeg laver også costumemade efter forespørgsler af designs og muligheder, samt reparering af gamle smykker med f.eks. perler.

Materialerne til alle vedhæng er af genbrug. Enten ved at rydde skraldet op på de danske strande og genanvende det, eller ved at benytte sig af gamle ting, som kan genbruges f.eks. bælter.

ReJewly har derudover været til DM i Entreprenørskab 2022, hvor jeg sammen med to andre af mine klassekammerater deltog.

Se mere under "DM i Entreprenørskab 2022"

Vil du gerne hører mere om, hvordan jeg fik ideen og udviklede videre? Se mere under "Hvem er jeg?"

Skriv uforpligtende til mig i dag!

Venlig Hilsen

Katrine

ReJewly